Aktuella erbjudanden

Hos Opel får du alltid riktigt bra erbjudanden på alla våra modeller, oavsett om du är intresserad av privatleasing eller av att köpa en ny Opel.

PB Opel Smart Lease Mokka Se 1200X674 2
Mokka Ultimate

Upplev fullutrustade och populära Opel Mokka Ultimate för endast 3.599 kr/mån med Opels privatleasing i 12 eller 24 månader. När du privatleasar en helt ny modell från Opel får du just nu fast ränta.

Läs mer om erbjudandet
PB Opel Smart Lease Grandland Se 1200X674
Grandland GS

Gör plats för hela familjen – med Opels privatleasing kan du köra rymliga Opel Grandland för endast 3.199 kr/mån. Du väljer själv mellan 12 eller 24 månader, dessutom erbjuder Opel just nu fast ränta.

Läs mer om erbjudandet
PB OPEL EXPRESS Se 1200X674
Opel Express

Ta chansen och säkra din nya Opel redan i dag. Opel erbjuder ett brett utbud av modeller som har effektiva och bränslesnåla motorer, godkända för HVO-bränsle. Vi har prisvärda modeller i lager, just nu redo för omgående leverans till din närmaste återförsäljare.

Läs mer om erbjudandet
Tb Vivaro E 980X500 Strossle
Opel Vivaro-e med klassledande räckvidd

Nu har du möjlighet att välja den 100 % elektriska transportbilen Opel Vivaro-e till ditt företag. Upplev en utsläppsfri, tyst och behaglig körning med en klassledande räckvidd på upp till 330 kilometer.

Läs mer om erbjudandet
TB Combo Vivaro FL Se 1200X674
Opel Combo eller Opel Vivaro – från 2.450 kr/mån

Just nu erbjuder Opel smidig företagsleasing av hantverkarfavoriten Opel Combo och den rymliga Opel Vivaro – från 2 450 kronor i månaden. Modellerna erbjuds både i det välutrustade Business-utförandet och i Premium-utförandet för den som vill ha det lilla extra.

Läs mer om erbjudandet